GARANTIE

Over garantie kunnen we heel kort zijn. Wij geven u de garantie dat ROOTHANS pas tevreden is als u als klant tevreden bent. Concreet houdt dat voor u in dat al op heel veel producten levenslange garantie wordt gegeven.

Normaal heeft u op elk gebruiksartikel één jaar garantie + één jaar van ROOTHANS erbij. Mochten er binnen twee jaar bij normaal gebruik geen problemen voordoen dan kunt u er samen met ROOTHANS van uit gaan dat er geen materiaal en/of constructiefouten aanwezig zijn die onder een garantieregeling zouden moeten vallen. Helaas maken wij ook vaak mee dat er ‘abnormaal’ gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsgereedschappen.
Een schroevendraaier, ook al heeft u de beste die er te krijgen is, is nog steeds niet bedoeld om met een hamer op te slaan om bijvoorbeeld de tegeltjes in de keuken van de muur af te bikken. Zo zijn hogedrukreinigers nog steeds niet vorst-ongevoelig en kunnen haspels met elektriciteitskabel in opgerolde staat bijzonder heet worden als u er bijvoorbeeld een hakselaar op aansluit.

Mocht u aanspraak moeten maken op garantie, dan willen wij ervoor zorgen dat dit zo goed als mogelijk kan gebeuren. Neem daarom altijd een aankoopbewijs mee en liefst ook nog de garantiekaart of gebruiksaanwijzing ook al zijn deze drie jaar oud. Soms vragen wij u om een kleine bijdrage in de verzendkosten mocht uw aankoop opgestuurd worden naar de fabrikant of leverancier. Bij ROOTHANS bestaat de mogelijkheid om u een vervangend artikel in bruikleen mee te geven zodat u gewoon door kan gaan waar u mee bezig was.