KWALITEIT

Specialisme en kwaliteit ligt dicht bij elkaar. ROOTHANS wil uitsluiten kwaliteit leveren. Kwaliteit in service, kennis en natuurlijk in assortiment. Er is voldoende in de DHZ-branche te koop wat welliswaar aantrekkelijk kan zijn in prijs maar niet aan onze kwaliteitseisen kan voldoen. Niet voor niets kennen we “goed gereedschap is het halve werk”. Van goed gereedschap kunt u, maar ook zeker wij genieten.

ROOTHANS  voert vrijwel uitsluitend A-merken in het assortiment. Men zegt wel eens “je betaalt voor de naam”, maar dat durven wij te bestrijden. U betaalt voor kwaliteit, service, ergonomie, levensduur en betrouwbaarheid. Samen met onze leveranciers geven wij keiharde garanties op de producten.

Ons uitgangspunt voor elk product wat u bij ons aantreft is kwaliteit……. en niet de laagst mogelijke prijs. Soms willen we u echter wel een alternatief kunnen aanbieden wat beter kan passen bij uw gebruik. Zo onderscheiden wij de lichte, normale en zware gebruikers. Om deze reden zult u van veel gereedschappen minstens drie kwaliteiten bij ons aantreffen…………. voor elke hobbyist, vakman en professional wat wils.